OVER ONS

Azie-vakantie.nl is onstaan uit onze voorkeur van vakanties naar Azië.

Wij zijn een stel, man en vrouw, getrouwd die graag op reis gaan en dan vooral ook naar de mooie landen in Azië. We houden van rondreizen en daarbij de hoogtepunten te bekijken van de lokaties ter plaatse, maar ook het contact met de lokale bevolking in Azië is écht heel anders dan de westerse bevolking.

Azie-vakantie.nl is geen reisorganisatie, maar een online website waar producten van verschillende reisorganisaties worden aangeboden. Deze producten van verschillende aanbieders zijn makkelijk te zoeken en te vergelijken. Bovendien zijn deze via de website van Azie-vakantie.nl eenvoudig, direct en online te boeken. Ook zijn er tal van andere handige producten te vinden die je kan gebruiken met een vakantie naar Azië van verschillende aanbieders.

Azie-vakantie.nl streeft naar maximale eenvoud, informatie en service, middels logische structuren, duidelijke en overzichtelijke productinformatie, aanvullende plaats-, regio- en/of landinformatie, ervaringen, tips en andere handige wetenswaardigheden. Wij van Azie-vakantie krijgen zelf nooit genoeg van de landen in Azië en hebben om die reden deze website om onze passie te delen met iedereen die er ook geen genoeg kan krijgen van Azië.

Op Azie-vakantie.nl vind je het complete en actuele reisaanbod naar alle toeristische bestemmingen binnen Azië van diverse reisaanbieders. Het team achter Azie-vakantie.nl heeft toestemming reizen van de grootste Nederlandse reisbureaus aan te bieden. Bekijk hier een overzicht met alle reisaanbieders die actief zijn op Azie-vakantie.nl

 

 

Achtergrond

Azie-vakantie.nl is een site van Softrunner (oa internet marketing en gek op Azië, vandaar ook deze site) – Softrunner is onder andere gespecialiseerd in het bedenken en uitvoeren van internetconcepten, websites, content en meer… Daarnaast heeft Softrunner.nl al enige ervaring met diverse online marketing methodes en tools. Met Azie-vakantie.nl streeft SOFTRUNNER naar een transparante marktsituatie waarin consumenten eenvoudig, direct en online hun reis of vakantie kunnen vergelijken en vervolgens direct kunnen boeken. Voor het productaanbod wordt samengewerkt met betrouwbare reisorganisaties, die een aanvullend, uniek of specifiek product aanbieden. Ook zullen we aanvullend veel informatie delen op de site over diverse onderwerpen die over Azië gaan. Van huishoudelijke mededelingen, weetjes tot heel erg belangrijke zaken.

Heb je op of aanmerkingen rondom onze site of zou je willen bijdragen aan onderdelen op de site neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier

Gecko's in Azie

Tenzing Travel

Gecko - Azie-vakantie.nl

Gecko's in Azie

Gecko's in Azie