Over Ons

Azie-vakantie.nl is geen reisorganisatie, maar een online reisbureau waar producten van verschillende reisorganisaties worden aangeboden. Deze producten van verschillende aanbieders zijn makkelijk te zoeken en te vergelijken. Bovendien zijn deze via de website van Azie-vakantie.nl eenvoudig, direct en online te boeken. Azie-vakantie.nl streeft naar maximale eenvoud, informatie en service, middels logische structuren, duidelijke en overzichtelijke productinformatie, aanvullende plaats-, regio- en/of landinformatie, ervaringen, tips en andere handige wetenswaardigheden.

Op Azie-vakantie.nl vind je het complete en actuele reisaanbod naar alle toeristische bestemmingen binnen Azië van diverse reisaanbieders. Het team achter Azie-vakantie.nl heeft toestemming reizen van de grootste Nederlandse reisbureaus aan te bieden. Bekijk hier een overzicht met alle reisaanbieders die actief zijn op Azie-vakantie.nl.

Achtergrond

Azie-vakantie.nl is een site van Softrunner (oa internet marketing en gek op Azië, vandaar ook deze site) – SOFTRUNNER is onder andere gespecialiseerd in het bedenken en uitvoeren van internetconcepten, websites, content en meer… Daarnaast heeft Softrunner.nl al enige ervaring met diverse online marketing methodes en tools. Met Azie-vakantie.nl streeft SOFTRUNNER naar een transparante marktsituatie waarin consumenten eenvoudig, direct en online hun reis of vakantie kunnen vergelijken en vervolgens direct kunnen boeken. Voor het productaanbod wordt samengewerkt met betrouwbare reisorganisaties, die een aanvullend, uniek of specifiek product aanbieden. Ook zullen we aanvullend veel informatie delen op de site over diverse onderwerpen die over Azië gaan. Van huishoudelijke mededelingen, weetjes tot heel erg belangrijke zaken.

Heb je op of aanmerkingen rondom onze site of zou je willen bijdragen aan onderdelen op de site neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier

gecko-304377_960_720

Individuele reizen indonesië

With locals

Myanmar2GO_250x250