LANG PARKEREN

Lang parkeren tijdens vakantie

Wat is er handiger om je vakantie te beginnen om met je eigen auto naar een parkeerplaats te rijden waar je lang kan parkeren tijdens je vakantie naar Azië. We hebben verschillende bekende aanbieders die parkeerplaatsen aanbieden rondom verschillende vliegvelden, in hoofdzaak rond Schiphol.

Het parkeren op Schiphol is gemakkelijk, maar het hangt af van de optie die je kiest. Er zijn verschillende manieren om te parkeren op Schiphol:

Parkeren op een van de parkeergarages op het vliegveld: Er zijn verschillende parkeergarages op Schiphol, waaronder P1, P2 en P3. Deze garages bevinden zich vlak bij de terminal en zijn gemakkelijk te bereiken met de gratis pendelbussen die rijden tussen de parkeergarages en de terminal.

Parkeren op een van de parkeerterreinen op het vliegveld: Er zijn ook parkeerterreinen op Schiphol, waaronder Q-Park en P4. Deze parkeerterreinen bevinden zich op een korte loopafstand van de terminal en zijn gemakkelijk te bereiken met de gratis pendelbussen die rijden tussen de parkeerterreinen en de terminal.

Parkeren in de buurt van Schiphol: Er zijn ook verschillende parkeerterreinen in de buurt van Schiphol. Deze parkeerterreinen bevinden zich op een korte afstand van het vliegveld en bieden shuttlebussen naar de terminal.

In het algemeen is het parkeren op Schiphol gemakkelijk, maar het kan duurder zijn dan het parkeren in de buurt van het vliegveld. Het is altijd verstandig om van tevoren te reserveren en de tarieven te vergelijken voordat je een parkeerplaats boekt.

 

shiphol parking – iparking
parkeren schiphol – parkcare
parkeren schiphol – parkos
parkeren schiphol – schiphol parkeren p3