22 DAAGSE GROEPSREIS THAILAND GOUDEN LOTUS

22 DAAGSE GROEPSREIS

THAILAND GOUDEN LOTUS

Onvergetelijk!

22 DAAGSE GROEPSREIS THAILAND GOUDEN LOTUS

Wat kan je verwachten:

Deze reis zal je de Highlight laten zien van het schitterende Thailand!

Deze Gouden Lotus rondreis van Fox laat je alle aspecten van het prachtige Thailand ervaren…

Deze reis is zeer compleet en zal je van noord naar zuid talloze hoogtepunten van het mooie Thailand laten zien. Je duikt in de Thaise geschiedenis met het zien van de prachtige tempels van de voormalige hoofdsteden van Thailand, Ayutthaya en Sukothai. Je bezoekt de sfeervolle stad Chiang Mai hoog in het noorden van Thailand en reist via het historische Kanchanaburi naar het zuiden. Je ontdekt de adembenemende Jungle van Khao Sok en verblijft in het prachtige Krabi.

Je zal worden rondgereden met comfortabel vervoer door ervaren chaffeurs. De mooie comforabele hotels waar je zal verblijven, bevinden zich meestal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden.

Na een drukke dag bezienswaardigeheden bekeken te hebben kun je daarna een lekker frisse duik nemen in het zwembad van het hotel en ontspannen nagenieten van de verschillende indrukken van de dag.

Tijdens de reis zal je worden begeleid door een deskundig Nederlands sprekende reisleider en deze zal er alles aan doen om het je zo aangenaam mogelijk te maken.

Het zal zeker een reis worden waar je mooie herinneringen aan over zal houden.

 

Wat is allemaal inbegrepen? (in het kort)

Verblijf in goede drie- en viersterrenhotel. Verblijf in Khao Sok in eenvoudige jungle lodge. Verzorging op basis van logies-ontbijt (van dag 3 t/m dag 21), 9 keer lunch en 1 keer diner. Khantoke show en diner in Chiang Mai (t/m vertrek 2019). FOX BBQ op het strand van Cha-Am/Hua Hin. Wandeling door Chinatown. Bezoek aan de Wat Po tempel en het Koninklijk Paleis.

Bezoek aan de tempels van de oude hoofdstad Ayutthaya. Bezoek aan het Elephant Hospital Lampang. Bezoek aan Doi Suthep. Bezoek aan de grootste drijvende markt Damnoen Saduak.

Fietstocht langs de tempels van Sukhothai. Bezoek aan brug en museum River Kwai. Bezoek Sam Yoi Rod National Park inclusief boottocht. Boottocht per bamboevlot bij Khao Sok. Dagexcursie naar het Cheow Larn meer van Khao Sok inclusief lunch. Boottocht door Phang Nga Bay

Heb je al een beetje zin gekregen om deze mooie reis te maken neem dan een kijkje via onderstaand linkje

SOORT REIS: RONDREIS

Gecko's in Azie

Tenzing Travel

Gecko - Azie-vakantie.nl

Gecko's in Azie

Gecko's in Azie