21 DAAGSE RONDREIS MAYANMAR COMPLEET

MYANMAR COMPLEET

21 Daagse rondreis die je niet snel zal vergeten!

21 DAAGSE RONDREIS MAYANMAR COMPLEET

Wat kan je verwachten:

Deze rondreis Myanmar compleet is een perfecte rondreis om zoveel mogelijk van Myanmar te beleven, ervaren en zien. 3 weken lang zal je van dit land met zijn vriendelijke bewoners de cultuur de wonderschone natuur ervaren. 

Je bezoekt uiteraard de hoogtepunten van Myanmar zoals Yangon, Bagan en Mandalay. Je zal een fietstocht hebben langs de oude tempelruïnes in Bagan. Bezoekt het machtige Shwedagon Pagoda en de langste teakhouten brug ter wereld. 

Tijdens de trekking in de Shan Provincie leer je het land, bevolking met haar gewoonten echt kennen. Je maakt een prachtige treinrit over de historische Gokhteik Viaduct en bezoekt Pyin Oolwin met zijn koloniale architectuur. Onderweg kom je verschillende locale marktjes tegen en bezoek je authentieke dorpjes en maak je stops bij prachtige uitzichtpunten. De vriendelijkheid van de bevolking zal je doen verbazen. 

Als laatste zal je verblijven in een schitterend resort aan het tropische Ngwe Saung Beach met parelwitte stranden, waar je kan nadromen over de indrukken die je hebt opgedaan in de rondreis en die je altijd bij zullen blijven.

Deze uitgebreide 21 daagse Myanmar rondreis zal worden georganiseerd door partner Asiadirect

SOORT REIS: RONDREIS